U posjetu našoj školi djelatnici Đačkog doma iz Kopra

U srijedu, 26.06.2024.g. posjetili su nas djelatnici Đačkog i studentskog doma u Kopru (Dijaški in študentski dom Koper).

U nautičkom praktikumu upoznali smo ih s radom škole, sa zanimanjima koja obrazujemo, organizacijom državne mature i završnog rada, organizacijom praktične nastave, stručnim usavršavanjem nastavnika, radom s učenicima koji se obrazuju po prilagođenom i individualiziranom programu i sl. Uz ravnateljicu, u razgovoru su sudjelovale i naše profesorice Sandra Maljić i Patricija Tomich.

Proveli smo ih kroz prostore naše škole i pokazali nautički praktikum, školski pomorski muzej, školsku knjižnicu i druge sadržaje. Za uspomenu smo im poklonili Otočki ljetopis Cresa i Lošinja i knjigu o Haračiću, a pokazali smo im i postavljenu izložbu fotografija naših učenika koji su tragično stradali u nesreći kod Trstenika. Ravnateljica Maja Premelč Ban darovala nam je lončanicu kojom smo ukrasili prostor škole.

Posjet je protekao u vrlo ugodnoj i prijateljskoj atmosferi, a završen je zajedničkom fotografijom na ulazu u našu školu.