Povodom obilježavanja Dana kruha i plodova zemlje, nastavnici Milanka Poldan i Ivan Lukić, učenici 2. i 3. razreda za zanimanje kuhar (Luka Bilić, Krešimir Vidović, Laura Stanković, Stela Sintić i Fran Betić) kao i učenici 3. razreda za zanimanje konobar (Josip Ćurković i Zlatan Bajramović), pripremili su u našem ugostiteljskom praktikumu i izložili, na štandu naše Škole na glavnom malološinjskom trgu, brojne kolače i krušne proizvode (kruh s ružmarinom, kruh s maslinovim uljem i maslinama, kruh s pirovim brašnom, slane kiflice, quiche od poriluka, fritule, slatke pite od smokava, oraha i šumskog voća, kekse s marmeladom od marelice i torta od mrkve).
Na pozornici je održan prigodan program otvaranja koji je vodio naš učenik 4.g razreda Matej Budinić.
Zahvaljujemo se svim učenicima i njihovim mentorima koji su doprinijeli obilježavanju ovog dana.