Učenici ugostiteljskih zanimanja (kuhari i konobari), u ugostiteljskom praktikumu, uz podršku svojih mentora Milanke Poldan i Ivana Lukića, izradili su i obranili svoje završne radove. Budući konobar Kristijan Džepina postavio je stolove, dočekao, posluživao i ispratio goste, preporučivao i servirao vina uz pojedina jela.
Budući kuhari Renata Žuklić, Dominik Šimičić, Adriana Skočibušić, Nikola Blaževac i Vedrana Milinković pripremili su i gostima predstavili Cezar salatu, Juhu od slanutka, Punjeni krumpir, Dalmatinsku pašticadu, Stakleni kolač od jagode i kolač Makaron. Sve je bilo vrlo ukusno i na ponos njihovim mentorima i nastavnicima.
Idućeg dana učenici su branili teorijski dio završnog rada. Svi su uspješno položili i stekli zvanja kuhara i konobara. Čestitamo od srca svim učenicima i želimo im puno sreće i uspjeha na osobnom i profesionalnom putu!